„Securitatea cibernetică ocupă un loc fruntaș într-o lume unde digitalizarea nu este doar un termen, ci o acțiune globală. Trăim în secolul vitezei unde trebuie să înveți permanent și să te adaptezi continuu la amenințările pe care le găsești la fiecare pas. Pentru că suntem direct preocupați să participăm activ la securitatea digitală a viitorului, ne-am alăturat Campionatului European de Securitate Cibernetică. Experiența dobândită în ani de muncă ne ajută acum să ne implicăm în formarea tinerei generații de specialiști în securitate cu care să putem susține lumea în care trăim.”

Andrei Avădănei, Director General Bit Sentinel

 

„În mediul virtual amenințările sunt complexe și întotdeauna am dorit să oferim clienților soluții de securitate cibernetică care să minimizeze riscurile provenite din navigarea pe Internet. Ne-am alăturat ECSC încă din anul 2015 tocmai din dorința de a susține tinerii talentați și entuziaști interesați de acest domeniu și de a încuraja dezvoltarea de specialiști în securitate informațională.”

Cristian Pațachia, Development & Innovation Manager, Orange

„Încă de la primul calculator am fost foarte pasionat de securitate cibernetică. La început încercam doar să abuzez de jocurile video, iar pe parcurs interesele mele s-au schimbat spre securitatea aplicațiilor web. Etapele de concurs și antrenamentele ECSC mi-au furnizat oportunitatea să-mi aprofundez cunoștințele alături de experți în acest domeniu. Totodată am reușit să formăm prietenii foarte puternice. Vreau să recomand această experiență tuturor celor interesați de Cyber Security.”

Robert Vulpe, căpitan echipa Romaniei 2019